Условия за доставка

Уважаеми Клиенти!

Условията за доставка при пазаруване от интернет страницата са:
1. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт;
2. Цената на стоките е изписана С ВКЛЮЧЕН ДДС;
3. Стойността на ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.
4. Ние не начисляваме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация.

Наличност и срокове на доставка:
1. Всички артикули с възможност за директно закупуване са такива, които поддържаме постоянно на склад. Съществува възможност определен продукт да е временно изчерпан. Срокът за попълването на наличностите е до 8-10 работни дни и независи от това дали имаме заявка за сътветния продукт или не. В редки случаи е възможно този срок да е по-дълъг в зависимост от моментната възможност на доставчиците ни.
2. Артикули, маркирани „ПО ЗАЯВКА“ са такива, които доставяме само по поръчка на клиенти. Сроковете за доставка са същите както при продуктите, описани в т.1.
3. Моля да имате в предвид, че възможностите не ни позволяват да изложим в този сайт всички артикули, с които търгуваме. Ще Ви бъдем благодарни да се свържете с нас и в случай, че не откриете интересуващият Ви продукт тук.

Доставка:
1. След получаване на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон или електронна поща.
2. При изпълнение на заявките Ви, ние използваме куриерска фирма ECONT. Цените на услугите можете да видите в сайта на фирмата: www.econt.com
3. Ако във формата за заявка изискате използване на различна от описаните в т.1 фирми, ние ще се съобразим с желанието Ви.

Начин на плащане:
1. С наложен платеж, при получаване на заявените стоки;

Отказ от стоката:
Вие имате право в 7 дневен срок да се откажете от поръчаните стоки в случай , че те не са използвани и не е нарушавана цялостта на опаковката им. Транспортните разходи в този случай са за Ваша сметка. Kлиентът, правил опит сам да ремонтира стоката или я е повредил, няма право на отказ.

При констатация на дефектен продукт ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ.

Защита на личните данни:
Формата ни за регистрация съдържа информация, без която ние не можем да Ви доставим поръчаните продукти, а именно: имена, адрес за доставка, електронна поща, телефон за контакти.

Ние, „Яхтен център – Върбанов“ ЕООД, заявяваме, че тези данни ще бъдат използвани единствено и само при необходимост да се свържем с Вас. При никакви обстоятелства и по никакъв повод няма да предоставяме предоставената ни информация на трети лица, за целите на маркетингови проучвания или рекламни кампании.

С уважение,

Яхтен център – Върбанов“ ЕООД

Всички права запазени © 2006-2024 www.yachtbg.com | изработка на сайт